Wat kunt u verwachten bij Scooter Verhuur Lelystad

Welkom bij Scooter Verhuur Lelystad.

Voor een heerlijke toertocht op een Retro Scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Uw tempo bepaalt uzelf, de scooters gaan 25km p/u.

Toeren over de Zuiderzeebodem over de scheeps- en vliegtuigwrakken die in de loop der tijd zijn vergaan, of langs het natuurgebied “De Oostvaardersplassen” of juist naar Natuurpark Lelystad. De Przewalskipaarden, wilde zwijnen, ooievaars, Pater David herten en visotters zijn slechts een greep uit de bonte dierenverzameling. In dit bijzondere park in de voormalige Zuiderzee, lijkt het alsof alle wilde dieren in de vrije natuur leven. Wie door het gebied op de scooter rijdt, zal ogen tekort komen, zoveel is er te zien.

Of u nu met z’n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, wij kunnen ervoor zorgen dat u met uw eigen budget door maatwerk en arrangementen een onvergetelijke dag zult beleven. Zelfs een picknickmand en een kinderzitje meenemen op de scooter behoort tot de mogelijkheden. U kunt de dag vanaf de vaste huurprijs per Retro scooter per dagdeel zo duur maken als u zelf wilt.

U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag die u zeker nog eens over zult willen doen.

Ook kunt u de retro scooters voor uw huwelijk, jubileum of andere bijzondere evenement huren.

Bel voor meer info: 0000 000 000

Of stuur ons een mail:   info@scooterverhuurlelystad.nl