Over Scooter Verhuur Lelystad

Scooter Verhuur Lelystad is een jong en dynamisch bedrijf.

We verhuren het gehele jaar door scooters aan bedrijven en particulieren, per dag(deel) of langere periode. Tevens verhuren wij de scooters voor bijzondere evenementen zoals huwelijk, jubileum enzovoort en verzorgen wij bijpassende arrangementen.

Houdt u van gezellige en leuke dingen ondernemen met z’n tweeën, het hele gezin, familie, vrienden of collega’s? Het doel van ons bedrijf is om u en uw metgezellen een onvergetelijke dag te bezorgen. Rijdend op een fraaie retro scooter kunt u kennis maken met de schoonheid van onze twaalfde en zeer bijzondere provincie Flevoland.

Als passant met boot of camper bieden wij ook u de gelegenheid om van Flevoland te genieten. Wij leveren de scooter(s) op de door u aangegeven locatie bij u af, zodat u onze provincie op een geheel eigentijdse en leuke manier kunt leren kennen. U kunt een kijkje nemen in de keuken van de film: “de Nieuwe Wildernis” die gefilmd is in de Oostvaardersplassen.

Of ga mee terug in de tijd en breng een bezoek aan “de Batavia” of geniet van de dieren in het “Natuurpark Lelystad”, waar bijzondere dieren een geweldig onderkomen vinden.

Ook kunnen wij diverse routes voor u samenstellen en u diverse arrangementen aanbieden. Wilt u onderweg genieten van een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner of gaat u liever op pad met een uitstekend gevulde picknickmand? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een passend arrangement.

Aflevering en ophaalservice van onze scooter(s) op een door u aangegeven locatie, evenals de samenstelling van bijzondere evenementen zal een meerprijs tot gevolg hebben.