Wist u dat

Praktische weetjes voor een heerlijke dag op de scooter

Wist u dat:
De gevoelstemperatuur tijdens het rijden lager ligt dan de effectieve buitentemperatuur, daarom raden wij aan om uw kledij aan te passen. Zo draagt een zonnebril bij tot een beter rijcomfort! Korte mouwen en shorts, als ook slippers en hoge hakken zijn af te raden.

Wist u dat:
We in de Flevopolder leuke bezienswaardigheden hebben, wij kunnen u  adviseren waar het leuk is om een tussenstop te maken.

Wist u dat:
Het leuk is om een fotocamera mee te nemen. Zo kunt U deze leuke dag vastleggen en nog eens terugzien, en wij van u en uw medehuurders een leuke (groeps) foto maken.

Wist u dat:
We voor kinderen van 3 tot 8 jaar kinderzitjes te huur hebben. Deze monteren wij voor u vertrekt, zodat U uw kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kunt meenemen. We willen u adviseren om voor kinderen tot de leeftijd van 13 jaar zelf een fietshelm mee te nemen, dit vanwege het veiligheidsaspect van uw kind.

Wist u dat:
Het prettig is voor uzelf en uw medehuurders dat u bij afslaan of verandering van weghelft laat zien wat gaat doen, dus altijd de richtingaanwijzer gebruikt.

Wist u dat:
Bij rijden in groepsverband u het beste dakpansgewijs kunt rijden en niet achter elkaar. Dit is een veilig systeem dat alle motorrijders bij het rijden in colonne aanhouden. Zo heeft men voldoende ruimte om uit te wijken wanneer de bestuurder voor zich plotseling remt. Voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers vragen wij de bestuurders om in de groep te blijven rijden en elkaar niet in te halen.

Wist u dat:
U bij ons in iedere buddysit een regen poncho (2x) aantreft. We hopen natuurlijk dat u er geen gebruik van hoeft te maken, maar gaat het wel spetteren, dan kunt u toch nog verder genieten.